TisdagTitta så fina mina tulpaner var i lördags! De är ju som finast när de inte slagit ut tycker jag. Och visst gjorde de sig bra i vasen från Klong? Känns nästan som vår här hemma. Vi glömmer att det blir mörkare och mörkare för ett tag och tar in vår i hemmet. Fast vi går mot härliga tider ändå. Alvar fyller 2 år om 1 månad och 1 dag. 2 år!!! Vår lilla lilla bebis som nyss vägde 4050g och var 52cm lång. Nu väger han 14kg. Hur gick det till? Vart tog tiden vägen? På tal om hans födelsedag måste ett kalas planeras! Måste ta tag i det idag tror jag. Mina sammandragningar tillåter inte riktigt stress så det är bäst jag är ute i god tid.
En lista bör göras känner jag. Dagens uppgift när Alvar sover. Från tulpaner till kalasplanering. Det är snabba vändningar. 

Nu däremot ska vi äta frukost! Sen packa väskan och åka till mina föräldrar. Någon kommer och ska fixa vår tvättmaskin så jag håller mig hemifrån. Ett stort plus är att hundarna då kan springa av sig på deras tomt istället för att jag ska plåga mig ut på promenad. 


Kommentarer
Postat av: My

Åh, listor <3

2015-10-27 @ 09:14:15
URL: http://livetmedmy.com
Postat av: Mamma

Listor är så bra så bra.👍🏻
Ja var tog tiden vägen sedan Alvar föddes❣

2015-10-27 @ 19:35:26
URL: http://coolbettan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: