Onsdag

Sitter och dricker min morgonlatte. 
Lite pirrig. Har flera väldigt roliga paket som jag hoppas kommer denna vecka så varje morgon är lite extra pirrig. Särskilt inför en sak. Ni vet när man unnar sig något man verkligen vill ha, något som svider lite att betala pga. prislappen? Härlig känsla. När man faktiskt anser sig vara värd saken och faktiskt köper den. Håll tummarna för några roliga leveranser idag! 


 
Dagen startade med att Alvar behövde duscha. Ni vet själva hur frusen man kan vara efter en dusch på morgonen? Så jag fick sen sitta på golvet inne i badrummet med en frusen Alvar i knät, inlindad i badrock. Min uppgift vart att försöka få honom varm samtidigt som jag pussade honom i nacken så att sminket på ena sidan kladdades bort av hans blöta hår. Mysigaste stunden denna vecka tror jag. Älskar att få vara hans egna hjälte i vardagen. För någonstans inom mig hoppas jag att det är just vad jag är för honom. Precis som han är min stora hjälte i livet. 

Nu måste jag packa väskan och komma iväg. Först till mamma för att hämta den kvarglömda kameran och sen till Sandra för brunch med mammorna. Ny graviditetsvecka idag vilket innebär maguppdatering lite senare. Ha en bra onsdag! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: