Gravid vecka 25(24+0)Vecka 25(24+0). Bebisen är nu ca 31 cm lång och väger närmare 800g. Det ökar i ett stadigt tempo. Han är egentligen färdig, han ska bara tjocka på sig lite. Nästan 3 kg till väger han förhoppningsvis när det är dags att komma ut. Han blir starkare och starkare och svarar nu när man petar i magen. Jens får bäst respons. Kul tycker han! Vilket jag kan förstå. Det är ju den första kontakten de har. 
Han har ligger gärna och trycker mot urinblåsan och sparkar titt som tätt där vilket är ganska obekvämt, det ilar liksom. Annars fortsätter han som vanligt, rör sig mycket och i natt var första gången jag kände honom nattetid. Full fart var det och det höll mig vaken ganska länge. 

Jag mår som jag gjort den senaste tiden. Bra men besvärligt med fogar och sammandragningar. Man känner även att det inte bara är en stor mage utan den börjar bli tyngre. Jag känner även att han tar mer plats. Mer halsbränna och snabbare mättnadskänsla för att sen vara hungrig en liten stund senare igen. Annars pigg, glad och förväntansfull. 
Känns så otacksamt att klaga på smärtan när jag vet vad jag får men det är faktiskt jobbigt att ha ont hela dagarna. Sammandragningarna har varit lugnare den senaste veckan förutom igår, många och ganska jobbiga. Jag hoppas bara de inte ökar. Förbi nyår har jag tänkt att han ska ligga där inne i alla fall. Gärna till mitten av januari! Just nu både hickar han och lever rövare där inne. 


Kommentarer
Postat av: Carro

Vad fort det går! :) Har ni tänkt på namn? Nått du vill dela med dig av i så fall? :)

Svar: Ja tiden går fort! Skönt tycker jag :)
Hans namn är faktiskt klart och just pojknamn var klart redan innan vi visste att jag var gravid :) Vi kallar honom faktiskt vid namn här hemma. Risken finns så klart att det inte passar när han väl kommer ut (även om det känns omöjligt att han skulle heta något annat) så vi väljer nog att inte "gå ut" med det förrän han faktiskt är här. Så länge kallar jag nog honom lillebror eller T :)
Angelica

2015-10-23 @ 19:35:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: