Lördag eftermiddag
Här sitter jag just nu. Alvar sover och Jens är iväg och slänger alla, vad det känns som, tusentals kartonger vi fått hem denna vecka. Jag sitter här med ett nytt te, lyssnar på musik och "jobbar". Jag sorterar alltså upp lite bilder och svarar på diverse mail. Jobba kanske är fel ord men det låter bra. Visst? Det låter hurtigt att jag sitter här en lördagseftermiddag, gravid och jobbar.
Istället är det ganska lyxigt, lyssnar på lugn musik, dricker te och äter en croissant. 

Kanske är ni trötta på mitt tjat om mitt liv som lyxigt. Fast helt ärligt ser jag på mitt liv som lyxigt. Jag har möjlighet att vara hemma länge med min son, unna oss goda måltider, väntar vårt andra barn och lever ett lyckligt liv. Det är vad jag anser är just lyxigt. Jag tycker att det är lyxigt att få spendera tid med de jag älskar, ha turen att få ännu ett barn, njuta tillsammans med dem och samtidigt vara lycklig. Lyx för mig är inte pengar. Även om jag så klart tycker det är lite lyxigt att unna oss fina saker då och då. Men den lyxen är noll jämfört med lyxen att ha det jag just nämnt. Därför finns risken att jag fortsätter kalla saker för lyxigt i mitt liv. Jag tycker det är härligt, kanske kan det inspirera någon att tycka detsamma om sitt liv? 

Nåväl, lördag eftermiddag och min croissant är nu slut. Snart dags att laga kvällens middag och sen ska vi bara mysa hela familjen. 
Där ovan ser ni förresten något nytt jag fått hem denna vecka. Något mycket mycket behövligt. Och något mycket mycket fint. Ska viss närmare sen!