Pannkakslunch


Idag hade vi Bella, Noel och Mio över. Vi åkte och handlade för en pannkakslunch och lagade sen det ni ser ovan. Så härligt att starta veckan så. Man borde unna sig härliga luncher ofta. Livet blir så härligt med mat som ser aptitlig ut! Utöver det har inte mycket hänt denna iskalla måndag. 

Imorgon ska jag åka till Sthlm. Till min nya barnmorska. Längtar efter att få höra hjärtljuden. Det är så mysigt. Ändå kan jag inte låga bli att känna lite oro inför morgondagen. Eller oro är fel ord. Det känns "onödigt". Onödigt på så vis att jag utsätter mig för en lite större risk än om jag hade gått kvar här i stan. Jag tänker förstås på allt som har med den senaste tidens terrordåd att göra. Jag vet att man inte ska tänka så, för då vinner de. Ändå gör jag det. Jag tänker att det är dumt att utsätta sig för risken. Att jag hade kunnat stå ut med en barnmorska jag inte trivdes med. För Alvar, Jens och Lillebrors skull. Hatar att jag tänker så. Jag som älskar Stockholm. Kan spendera hur mycket tid som helst där inne. Nu vill jag bara in och sen därifrån så fort som möjligt. Terroristerna har för tillfället förstört min syn av Stockholm. De har fläckat ner mitt underbara Stockholm. Jag måste ta tillbaka det! Men imorgon kommer jag skynda mig hem till mitt barn och sedan invänta min make. Jag kommer pussa dem lite extra och komma ihåg att vara tacksam över livet. Sen när jag är redo ska jag ta tillbaka mitt Stockholm. Just nu känns det för tätt inpå. 

Från pannkakor till terrordåd. Jag och Jens ska bädda ner oss och se på Bones på datorn innan vi sover. Hoppas ni alla haft en bra måndag! 


Kommentarer
Postat av: ISA

åh så gott. Pannkisar <3

2015-11-23 @ 22:41:26
URL: http://isabyl.devote.se
Postat av: Paulina

Åh ser helt otroligt fantastiskt gott ut (om man kan kombinera de tre orden ihop ;))!

Kan dessutom nämna att jag just nu har en 1:a adventstävling på min blogg där du kan vinna tre fantastiska varor från Fitnessgururs Suoerfood kollektion. Det är jätteenkelt att vara med om du vill! :)

Ha det så underbart!

//nouw.com/100kitchenstories

2015-11-24 @ 01:13:12
URL: http://nouw.com/100kitchenstories
Postat av: a n n i k a

Super mumsigt! :D Du fotar så fantastiska bilder!

2015-11-24 @ 07:57:02
URL: http://blogofphoto.webblogg.se
Postat av: natalie

åh, vilka härliga bilder!

2015-11-24 @ 08:52:00
URL: http://natalieesseen.vione.se
Postat av: Elin Karlborg

Åh det ser väldigt gott ut! fina bilder också! :D

2015-11-24 @ 12:01:49
URL: http://elinkarlborg.blogg.se
Postat av: OLIVIA | 17,5 årig tjej i medievärlden.

Snacka om lyx!

2015-11-29 @ 03:32:58
URL: http://www.kaffedrickare.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: