Gravid vecka 29(28+0)Tyvärr vart det en otroligt dålig bild idag men den är inte tagen där jag brukar ta veckans bild. Får duga för denna vecka. 

Vecka 29 alltså. Sista trimestern! Han väger 1250-1400g och är ca 37 cm lång. Känns dock som om jag har en meter lång bebis där inne. Han trycker åt alla möjliga håll samtidigt och det är inte en lugn stund. Positivt menat. Älskar att känna honom. 
Det har börjat göra lite ont när han sparkar ibland vilket jag nog inte riktigt upplevde med Alvar men det är inte så farligt. 
I denna vecka brukar de kunna kontrollera andning och kroppstemperatur. Så häftigt! Han är så stor men så liten. 

Annars ligger han där och samlar på sig fett mest. Han ska ju ändå väga ca 2 kg till. Plus minus några hundra gram. Så spänd på födelsevikten. Ja på allt förstås! 

Jag då? Jag tror ni är trötta på att höra samma gamla historia. Läget har inte förbättrats utan fogarna är desamma och sammandragningarna ökar. De gör oftast inte ont men de kommer ofta. Jag har haft halsbränna sedan start men den senaste veckan har den varit brutal. Jag längtar så mycket tills det är över, längtar så mycket efter honom. Vill ha ut honom direkt men vill så klart inte föda i vecka 29. Jag förundras varje dag över att jag har en liten människa i mig. Det känns så overkligt fast jag vet att det är så och fast jag varit med om det förut. Tänk att vi ska få en till liten kille att älska mest av allt. Eller vi har ju honom redan på sätt och vis. Världens bästa gåva! 
 Kommentarer
Postat av: idiotisktxoxo.blogg.se

Åh jätte fin blogg! En massa inspiration man får! tex babyshowern och alla bruncher* du lägger upp!
Jag är gravid m fösta barnet och är redan i vecka 34. Man bara längtar att få hålla om lillen.
hoppas de jobbiga går över! jag har haft dock haft en väldigt bra graviditet och ska inte alls klaga!

2015-11-19 @ 10:43:43
URL: http://idiotisktxoxo.blogg.se/
Postat av: Jenny och Lowe

Har du testat omeprazol mot halsbrännan? Jag tog en varje morgon när jag väntade Lowe och den var som bortblåst! Kunde äta allt utan problem! Denna gången har jag inte så mycket halsbränna som tur är! Men kanske kommer. Stor kram!

Svar: Tack för tipset! Dessvärre hjälper de knappt längre. De fungerade fram tills för 2 veckor sen kanske. Men naturell yoghurt fungerar ibland i kombination med omeprazol, i alla fall för en stund :)
Angelica

2015-11-19 @ 22:50:38
Postat av: Mamma

Ja det är verkligen en gåva att få bära, känna och föda fram ett mirakel.
Jag/vi längtar också!❤️❤️

2015-11-20 @ 10:54:44
URL: http://coolbettan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: