En dag i StockholmMan skulle kunna tro att detta inlägg ska handla om Kaffeverket men så är det faktiskt inte. Det råkade bara bli flest bilder därifrån. Detta inlägg ska alltså handla om vår fredag i Stockholm. 

Vi startade dagen som ni kanske förstår med frukost på Kaffeverket. Vilket ställe! En gedigen frukostmeny, trevlig personal, mysigt ställe och framförallt gott! Det var fullt så när som på ett bord som vi lyckades knipa. Vilket jag förstår! Jag förstår deras populäritet. 

Efter det spenderade vi några timmar med shopping. Och här fortsatte vår tur. Med en timme kvar innan vi ville äta lunch ringde jag Riche för att se om de möjligtvis kunde ha ett bord kvar. Det var helt fullt, så när som på ett bord för två i lilla baren. Jag som föredrar just lilla baren. Så även det bordet knep vi. Och visst var det fullt, jösses vad det strömmade in folk som tyvärr fick äta sin lunch på något annat ställe. Vi fick det enligt mig bästa bordet och vi kunde njuta av en god lunch medan vi såg ut över Birger Jarlsgatan med våra shoppningpåsar tryggt bredvid oss. 

Efter lunchen anslöt sig min bror. Han ville shoppa kläder. Sagt och gjort. Vi spenderade en bra stund inne på Zara innan han ville in till Hugo Boss. Inne på Hugo vet jag inte ens hur lång tid vi spenderade. Väldigt länge. 1,5h kanske. Men det var en trevlig stund. Han som hjälpte min bror var fantastisk på sitt jobb och det syntes att han älskade sitt arbete. Min studerande bror var ute efter en blazer och med en blazer, skjorta och en näsduk rikare gick vi ut därifrån. Där tog vår shopping slut. Mina fogar orkade inte mer. Men de hade inte orkat alls om det inte vore för tiden hos naprapaten dagen innan. Det gör fortfarande väldigt väldigt ont men det har hjälpt lite och jag kan t.ex gå lite längre än 100 meter utan att vilja bryta ihop. Ska förresten visa min shopping sen. Väldigt nöjd med vad jag hade i påsarna när vi åkte hem.

Idag är det söndag! Pannkakssöndag byts idag mot våffelsöndag. Jag och mamma ska fixa brunch hemma hos mina föräldrar idag eftersom brorsan är hemma över helgen. Hoppas er helg har varit fantastisk och att söndagen blir likaså! 


Kommentarer
Postat av: Katarina H

Det låter underbart!

2015-11-01 @ 09:54:18
Postat av: Mamma

Vad är det i koppen som innehållet är grönt?
Ser ut som något pappa skulle dricka😘

2015-11-01 @ 16:33:21
URL: http://coolbettan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: