Måndag


En helt vanlig hederlig frukostbild. 
Blir inte roligare än så idag. Är fruktansvärt dålig på att skriva just nu men jag är så trött hela tiden nu. Så himla trött. Vilket inte är så konstigt tänker jag. Dålig sömn och tungt rent fysiskt gör väl människan trött? Jag gör allt i min makt för att vara en god mamma till Alvar om dagarna och när Jens kommer hem går luften ur mig totalt. Nu vet jag även att mina järnvärden är ganska dåliga vilket i sig bidrar. Nåväl, jag får bli duktigare på att sova när Alvar har sin tupplur. 


Denna vecka är mycket händelserik! Den startar med ultraljud imorgon. Jag är så pirrig och förväntansfull. Jag ska få se vårt lilla barn. Om än på ultraljud men det är fortfarande vår lilla son jag ska få tjuvkika på. Jag hoppas så alla remisser nått fram och att vi får en uppskattad vikt på honom. Jag tror 2185g. Tyvärr är det svårt att se dem så bra för oss som mammor när de är så stora. Det är en kroppsdel åt gången på skärmen mer än en överblick som i tidigare skede när man gör kub eller rul. Nu är det visserligen 7e eller 8e ultraljudet för denna graviditet men det är bara 3e "riktiga". Spänd som inför julafton är jag i alla fall. Sen händer en massa i veckan och på söndag har vi helt plötsligt varit ett par i 8 år jag och Jens. Hur vi firar återstår att se! 
Nu faller mina ögonlock så jag lyder. Återkommer imorgon efter ultraljudet! 
God natt!Kommentarer
Postat av: ISA

åh men mörker o kyla gör en ju trött. Försök inte tänka föööör mkt på orsak. Drick massa kaffe o ta hand om dig :)

2015-12-14 @ 22:42:27
URL: http://isabyl.devote.se
Postat av: Cornelia

Det ser ut som en magiskt god frukost det där!

2015-12-15 @ 14:05:28
URL: http://corneliae.blogg.se/
Postat av: Amanda

Vilken lyxig frukost! :) Jag hoppas verkligen att det blir bättre med tröttheten, det är inge roligt alls att vara orkeslös! :/

2015-12-15 @ 16:37:43
URL: http://https://amandasstil.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: