Fredagsfruost


Fredagens frukost bestod av det ovan. Plus vanligt bryggkaffe. Min andra kopp på ett halvår. Snart hoppas jag mitt sug är som vanligt. 
Vi har ju startat vår helg redan så däeför vart det en lite härligare frukost. Vi måste ju ta igen helgen vi missade förra veckan. 
Hur gulligt vart det inte med rosetter på mina ekollonvaser från Svenskt Tenn förresten? Jag är ju feg vad gäller färg, även under julen så dessa piffar upp lite extra! 

Idag hade jag en massa planer men allt fick ställas in väldigt hastigt. Vid frukosten kom en molande värk i magen och svank och det eskalerade väldigt snabbt till rejäla förvärkar. Så pass onda att jag tillslut inte kunde stå rakt upp utan fick stå böjd över diskbänken. Ett tag trodde jag att vi skulle behöva åka in till förlossningen och föda med tanke på det snabba förloppet. Tillslut kunde jag inte stå alls så jag satte mig i duschen i närmare en timme för att lindra det onda med varmt vatten. Nu ligger jag på sängen med hyfsat regelbundna förvärkar och en tokig bebis i magen. Om det inte avtar snart eller om det blir värre känner jag att vi måste in och kolla värkarna på förlossningen. Hoppas dock slippa det. Tacksamt att Jens är ledig idag. Min dag kommer som ni förstår spenderas här i sängen. Håll tummarna för att det avtar nu snart! 


Kommentarer
Postat av: a n n i k a

Mumsigt :D

2015-12-11 @ 18:54:35
URL: http://blogofphoto.webblogg.se
Postat av: ISA

åh fy för smärtan, men dina frukostar alltså <3

2015-12-11 @ 22:41:48
URL: http://isabyl.devote.se
Postat av: Helene

Åh ser gott ut, fina bilder med :3

2015-12-16 @ 20:33:26
URL: http://minttu.blo.gg/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: