Vecka 37(36+2)


Veckans mage! Vecka 37(36+2).
Jag har sån klåda i mina bristningar så som ni ser syns de väldigt mycket på magen, det är för att jag helt enkelt kliat sönder huden där och nu har sår. 

Ny vecka betyder nya mått på lillebror. I början av veckan ca 2790g och vis slutet av veckan 2970g och han bör vara cirka 47cm lång. 
Allt handlar egentligen om mer fett nu, om några dagar anses han helt färdig. Det känns skönt! Det är verkligen på sluttampen nu! 

Annars är det inte så mycket nytt som händer. Jag löper enligt min läkare stor risk för en störtförlossning och hon tror risken är stor att lilla T föds här hemma. Jag känner mig oerhört stressad över detta. Är rädd att Jens kommer missa förlossningen. 

Någon som fött hemma oplanerat och vill berätta lite? 


Kommentarer
Postat av: Mamma

Om det händer hemma så kommer allt gå bra. Vi har vad vi bör göra i ryggmärgen. Du kommer bara handla av dig själv. Var och vem som är där kommer du inte ägna en tanke åt just då. Då kommer du bara ha lilla T i focus, tro mig.
Jag förstår att du känner oro och stress, när dem kommer nästa gång så låt den åka rakt igenom dig. Tänk istället: Om det händer så klarar jag det! Jag ska inte oroa mig i förväg för något som jag inte vet med säkerhet kommer att hända!
❤️❤️

2016-01-15 @ 21:57:00
URL: http://coolbettan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: