Mitt i natten
Som jag önskar att jag var bättre på att uppdatera. Men det ligger ganska långt ner på priolistan just nu. Jag tar varje tillfälle att vila. Dagarna går så oändligt långsamt samtidigt som de swishar förbi. Vad har ens hänt sedan förra veckan? Jag var in till Sthlm på torsdagen. På ett möte och sen en lunch med Annie. Dagarna efter det hade vi helg. Den i vanlig ordning försvann lika snabbt som den kom. Nu är vi helt plötsligt inne på natten till onsdag. Och jag kan inte sova. Jag frågade Jens innan vi somnade om inte 20e är ett bra datum att föds barn på. Han höll med. Det hade varit härligt. Han anses helt klar nu. Som ni förstår är han mer än välkommen. Väskan står packad. Vad fint det vore om idag var dagen. 
Nåväl. I helgen kom åtminstone mina föräldrar med semlor. Min syster och familj var även över. Därav bilderna på just semlor. Det är fantastisk att ha dem så nära. Min familj alltså. Nog för att jag gillar semlor men jag föredrar min familj. 

Vänta ingen jätteaktivitet av mig här inne. Men det ni kan vänta er är lite förändring. Och förändring är ju ofta kul! 
Ska åtminstone försöka dyka upp med en maguppdatering under dagen. Tvivlar på att Jens skulle uppskatta fotande av magen vid denna tidpunkt nämligen. Hoppas ni sover mer än mig denna natt! God natt. 
Kommentarer
Postat av: a n n i k a

Super mumsigt :D

2016-01-20 @ 08:03:13
URL: http://blogofphoto.webblogg.se
Postat av: Amanda

Gud vad gott med semlor! :)

2016-01-20 @ 16:36:43
URL: http://https://amandasstil.wordpress.com
Postat av: Trees, mamma i London

Hade gärna haft dem där semlorna nära mig ^^ Så svårt att få tag på här.
oså kan jag ocskå känna under denna graviditeten hur jag bloggar mycket mindre än vanligt! Tråkigt, men det blir lätt så. :)
Kram

2016-01-20 @ 22:22:52
URL: http://mangofisk.se
Postat av: Jennifer Qvist

Hej! Vilken fin mage! Snart dags! Underbart! ☺️☺️

2016-01-22 @ 12:11:45
URL: http://nenneq.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: