Gravid vecka 38(37+0)Vecka 38(37+0)!!! 
Nu anses lilla T som färdig! Stor dag och viktig dag. 
En lite turbulent vecka. Vi var in till förlossningen i helgen pga en slö liten i magen. Det höll sig i några dagar och det var otroligt jobbigt. Alvar vart slö från vecka 34 och var till förslossningen och var även då han föddes. Var rädd att samma sak skulle ske nu igen men nu är han lika pigg som vanligt. 

Jag hoppas detta är sista maguppdateringen. I natt trodde jag nästan att han skulle komma och även hör i kväll. Har haft så kraftiga och dessutom regelbundna förvärkar att vi började planera inför en tur till förlossningen. Men det visade sig vara hur förvärkar eftersom det försvann med alvedon. Hur det ska kännas när det väl är dags vet jag inte. De gjorde tillräckligt ont idag. Trots att jag gjort detta förut har jag inte en aning om när det är allvar. 

Hur som helst är jag dunderförkyld så en förlossning vore inte optimal. 
Jag hoppas få sova i natt. De senaste två nätterna har jag skramlat ihop 3h sömn/natt ungefär. Hoppas på bättre antal i natt. 

Hur som helst känns det att kroppen förbereder sig. Frågan är bara hur länge till vi måste vänta. 
Han beräknas i alla fall väga 3000g vid veckans start och 3170g vid veckans slut och vara 48cm lång. Att han ska bli större känns omöjligt. Det känns som om det är fullt där inne nu. 

20 dagar kvar till beräknat datum. Jag hoppas personligen på lördag. Då kanske jag är frisk och då är Jens ledig. Någon som vill gissa när han kommer? Jag tror nu till helgen eller 30/1. Jag tror och hoppas så myckey att jag slipper gå tiden ut. 


Kommentarer
Postat av: Amanda

åh, vad spännande! Hoppas allting går superbra när det väl är dags! :)

2016-01-21 @ 14:36:16
URL: http://https://amandasstil.wordpress.com
Postat av: Frida

Hej! Jättefin blogg och jättefina bilder, vad använder du dig av för kamera och objektiv? :)

2016-01-23 @ 12:25:15
URL: http://nouw.com/fridakjall

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: