Gravid vecka 35(34+0)Några dagar sent pga en nyårshelg bestående av hjärnskakning för lilleman och magsjuka för storeman men här är nya veckan! 
Vecka 35(34+3). De väger nu ca 2380g vid veckans början och 2560g vid veckans slut och är 45cm lång. Snart uppe i min födelsevikt som var 2874g. 
Det står i appen att de nu inte har mycket plats att röra sig på och det märks. Varenda centimeter är uppfylld i magen. Han rör sig fortfarande väldigt mycket men det är mer stora, svepande rörelser. Eller rörelser som får hela magen sned. Han protesterar hårt varje gång jag är i en position han inte tycker om. 

Foglossningen är värre. Häromdagen fick mina föräldrar komma och hjälpa mig ut med Alvar och hundarna så vi kunde åka till dem pga fogarna och förvärkarna. Halsbränna av minsta lilla, tungt att göra lätta saker som att klä sig och liknande. Som det ska vara med andra ord. 

Har hunnit med ett barnmorskebesök som gick bra! Magen hade vuxit som den skulle denna gång, hjärtljuden låg mellan 125-134, alltså typiskt för en pojke. Alla värden var bra förutom järnvärdet som inte ökat snabbt nog. Ska ta venprov nästa gång för att kolla depåerna för att se om järndropp är aktuellt. Där finns en stor förklaring till min trötthet. 

När min bm såg mig brast hon ut i något slags medlidande. Utan att jag hann säga hur jag mådde såg hon hur plågad jag är med smärta. Hon försöker finna en lösning på hur jag ska kunna hjälpas och det enda är egentligen att slippa gå tiden ut. Jag har därför ett inbokat läkarbesök för att diskutera saken. Min önskan är att sättas igång så snabbt som möjligt efter vecka 38(37+0) och min barnmorska håller med. Om läkaren gör det är inte alls säkert och jag räknar inte med något. 
Hur det än blir kommer vi att hålla det inom den närmsta kretsen. Jag vill inte gå ut med exakt hur förlossningen kommer att gå till, jag vill inte känna någon som helst press och när han än kommer ut kommer folk att få veta det. 
Men ni kan väl hålla tummarna för mig? 

Det var den veckan det! Snart vecka 36! 38 dagar kvar till bf idag. Så kort men samtidigt så lång tid. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: