Breakfast
Jag tror de flesta av er redan vet att jag älskar frukost? Godaste målet på dagen! Nu som gravid är det verkligen det viktigaste målet. Efter timmar av sömn behöver jag ordentligt med energi för att orka göra något. 
Idag vart det gröt med banan, hallon, gojibär, mullbär och chiafrön tillsammans med en fullkornsfralla, latte och Brämhults Aspelin- och jordgubbsjuice. Mycket gott och mycket mättande. Fördelen med att vara mammaledig är ju att man ofta hinner göra en ordentlig och fin frukost. För visst är det roligare att äta något fint? 

Nu sover Alvar och jag ska greja med diverse saker. Både i hemmet och med lite mail och så. Måste även leta efter ramar att beställa till 3 nya posters jag hämtade ut idag! 

Vecka 22(21+0)Vecka 22(21+1)! 
Nu tycker jag att tiden går ganska snabbt! Redan vecka 22 ändå. Magen fortsätter att vara stor, lillebror håller igång en hel del om dagarna och nu ser man verkligen på magen hur han bökar runt där inne. Han är ca 27cm och väger runt 500g i denna vecka. Inte jätteliten längre! Han hickar ganska ofta och han håller en stadig dygnsrytm fortfarande. 

Jag mår fortsatt bra! Förutom fogarna och nu sammandragningar. Jag vart beordrad vila med Alvar i vecka 25 pga kraftiga sammandragningar och jag är förstås lite orolig över samma sak denna gång men jag hoppas der bara är livmodern som tränar lite extra. Många upplever mer sammandragningar andra gången har jag förstått. Upplever även tröttheten som något bättre och även lite mindre aptit. Jag behöver fortfarande äta regelbundet för att inte bli yr men den ständiga hungern har lagt sig något. 

Brunch
Lite bilder från dagens brunch hos Bella! Knytis-brunch är ju den bästa idén någonsin! Alla tar med sig lite och tillsammans blir det en massa massa gott. Livet som mammaledig alltså, det är för härligt. Behöver jag säga att jag var mätt när vi åkte därifrån? 
Måste försöka få in ett nytt datum på en gång, alltid härligt att ha en dag redan inplanerad. Brunch kan man liksom inte tröttna på!