Timglas


Det har önskats bilder från min hem men då jag ännu inte är nöjd och vi har saker som ska fixas får ni lite detaljbilder då och då, vad sägs om det? 

Här är i alla fall lite nytt. En marmorbricka med fantastiskt fint mönster, nya kryddor, nya timglas och en mini-ananas. Väldigt förtjust i alltihop. Synd att mini-ananasen kommer att bli dålig. Den ser så fin ut där den står. 

Favoriterna är ändå timglasen. Jag tänker att de får vara en påminnelse om att vi bör ta vara på tiden, uppskatta vår tid med varandra. Man ska inte ta tid för givet även om det är lätt att göra det. Därför tänker jag att det kan vara bra att påminnas då och då. Sen är de helt enkelt vackra att se på. 


Kommentarer
Postat av: Dixi Wonderland

Fantastiska bilder! Ser ut att vara tagna ur en tidning :)

2015-10-20 @ 17:15:14
URL: http://dixiwonderland.com/
Postat av: Anonym

Vart har du köpt timglasen? Så fina!

Svar: Det stora på granit och lilla på R.O.O.M. Vilket märke det är vet jag faktiskt inte :(
Angelica

2015-10-20 @ 20:13:51
Postat av: My

Det är inte lätt att inte ta tiden för givet så desto större anledning till att påminnas om det, ja. Vi pratade om det häromdagen här hemma, hur ofta jag tidigare sa på morgonen att jag längtade till jobbdagen var över så att det kunde bli kväll och jag fick ta mig hem till O igen. Hur mycket av livet försvinner när man ständigt önskar att få snabbspola och hur ångerfull kommer jag vara när mitt liv, om förhoppningsvis väldigt många år, sinar och allt jag önskar är en liten stund till? Ett jobb-byte senare och jag uppskattar hela dagen!

Svar: Åh! Det är helt fantastiskt My! Jag önskar jag hittar ett sådant jobb den dagen jag ska börja jobba igen. Kommer bli tufft om jag ska gå från att älska varje minut av mina dagar till att bara längta tills jag får komma hem till familjen. Förhoppningsvis hittar jag MIN grej eller kan uppfylla mina drömmar under tiden jag är hemma med barnen. Eller, det får jag helt enkelt se till att göra. Det är jag skyldig mig själv!
Angelica

2015-10-21 @ 09:10:07
URL: http://livetmedmy.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: