I bilen

God morgon! 
Fredag förmiddag och vi sitter i bilen på väg till Stockholm. Jag och Jens ska börja med frukost på något härligt ställe innan vi ska strosa runt Stockholms gator och shoppa. Sen stopp för en förhoppningsvis god lunch innan vi möter upp min bror för ytterligare lite shopping. Har längtat efter denna dag. Få hålla min högt älskade make i handen och pussas och prata som två vuxna människor. Missförstå mig inte. Jag älskar mina dagar med Alvar men någon gång är det skönt att göra något bara jag och Jens. Bara få vara vuxna, rena och kunna slappna av lite. Inte ha koll på om mössan sitter ordentligt eller om blöjan behöver bytas. Alvar tycker säkert det är lika härligt att ha en dag med mormor och morfar utan mamma och pappa som ska lägga sig i. Samtidigt saknar jag honom redan. Undrar vad han gör, om han har roligt. Saknar han mig? Ni förstår. 
Hur som helst ska vi försöka njuta av en dag bara jag och Jens. 
Många längtar efter att börja jobba just för att få vara bara vuxen, inte bara vara mamma. Jag känner inte den längtan ännu men en dag då och då är det härligt. Alvar var dessutom så uppspelt över att få en dag med mormor och morfar. Han älskar dem så mycket och jag tror kanske han kommer njuta mer idag än vad jag kommer. 

Nu åker vi precis in genom tullarna till Stockholm. Stockholm är en stad jag älskar på ett obeskrivligt sätt. En stad som gör mig lite extra lycklig. Jag kan spendera timmar vandrandes på Stockholms gator och älska varje sekund. Snart dags att parkera, dags att avsluta. Längtar efter frukosten vi snart ska äta. 
Hoppas er fredag blir härlig! 


Kommentarer
Postat av: Mamma

Alvar har det bra kan jag meddela.
Just nu fick jag morfar att göra en pause i arbetet så de har åkt till veterinären för att köpa hundfoder och hundben.
Alvar fick följa med mig till min frukostdejt. Så vi åt frukost på stan i 2h. Han var glad och duktig hela tiden och det var han som sa till att han ville gå hem med att visa att jag skulle ta på honom jackan.
Vi hälsade på en hund på stan och Alvar blev så glad att han viftade på svansen:)
Snart dags för honom och mormor att vila innan kusin Enya ska hämtas på förskolan.
Småkottarna ville ha pizza till middag sa dom igår och så blir det. Sedan fredagsmys på det med saltapinnar.
Beroende på hur länge Alvar sover så kan det hinnas med ett skumbad för kusinerna innan Enya hämtas.
Nu vet du hur Alvar har det;)
Ledsen att skriva det men han har inte visat något att han skulle sakna mamma och pappa;)
❤️❤️

2015-10-30 @ 13:14:24
URL: http://coolbettan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: