MacbookDetta var vad vi unnade oss, en ny MacBook. Inte en dag för sent. Jag hade en innan men den gick sönder och sen dess har vi bara inte beställt en ny. Så onödigt av oss egentligen. Nu beställde vi ialla fall en lite bättre än den jag hade sist. Vad exakt som är bättre förstod jag inte riktigt, kraftigare processor och något mer. Blir nog jättebra. Känns härligt att använda en Mac igen i alla fall. Så mycket smidigare enligt mitt tycke. Skulle någon undra vad det är för dator är det denna
 
Torsdag idag och min bästa vän fyller 25 år! Grattis till dig Annie, jag ser fram emot firandet på lördag. 
 
Jag har just lagt Alvar och ska strax göra mig klart för att åka iväg senare i eftermiddag. Ska iväg på Lekmers VIP-shoppingkväll, de öppnar en outlet-butik på lördag och vi är några som får komma och shoppa och förhoppningsvis knipa något härligt fynd före alla andra. Det är ju en del man vill köpa till lillebrors ankomst men även till Alvars 2-årsdag och sen till julen. Håller tummarna för att jag hittar något!
Råkar faktsikt ha ett paket som väntar på posten från just Lekmer. Är inte helt säker på vart den ska stå men mest troligt i lillebrors rum. Längtar så efter att få inreda rummet. Ska visa så fort jag hämtat ut den!
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: