Lördag eftermiddag
Här sitter jag just nu. Alvar sover och Jens är iväg och slänger alla, vad det känns som, tusentals kartonger vi fått hem denna vecka. Jag sitter här med ett nytt te, lyssnar på musik och "jobbar". Jag sorterar alltså upp lite bilder och svarar på diverse mail. Jobba kanske är fel ord men det låter bra. Visst? Det låter hurtigt att jag sitter här en lördagseftermiddag, gravid och jobbar.
Istället är det ganska lyxigt, lyssnar på lugn musik, dricker te och äter en croissant. 

Kanske är ni trötta på mitt tjat om mitt liv som lyxigt. Fast helt ärligt ser jag på mitt liv som lyxigt. Jag har möjlighet att vara hemma länge med min son, unna oss goda måltider, väntar vårt andra barn och lever ett lyckligt liv. Det är vad jag anser är just lyxigt. Jag tycker att det är lyxigt att få spendera tid med de jag älskar, ha turen att få ännu ett barn, njuta tillsammans med dem och samtidigt vara lycklig. Lyx för mig är inte pengar. Även om jag så klart tycker det är lite lyxigt att unna oss fina saker då och då. Men den lyxen är noll jämfört med lyxen att ha det jag just nämnt. Därför finns risken att jag fortsätter kalla saker för lyxigt i mitt liv. Jag tycker det är härligt, kanske kan det inspirera någon att tycka detsamma om sitt liv? 

Nåväl, lördag eftermiddag och min croissant är nu slut. Snart dags att laga kvällens middag och sen ska vi bara mysa hela familjen. 
Där ovan ser ni förresten något nytt jag fått hem denna vecka. Något mycket mycket behövligt. Och något mycket mycket fint. Ska viss närmare sen! 


I bilen

God morgon! 
Fredag förmiddag och vi sitter i bilen på väg till Stockholm. Jag och Jens ska börja med frukost på något härligt ställe innan vi ska strosa runt Stockholms gator och shoppa. Sen stopp för en förhoppningsvis god lunch innan vi möter upp min bror för ytterligare lite shopping. Har längtat efter denna dag. Få hålla min högt älskade make i handen och pussas och prata som två vuxna människor. Missförstå mig inte. Jag älskar mina dagar med Alvar men någon gång är det skönt att göra något bara jag och Jens. Bara få vara vuxna, rena och kunna slappna av lite. Inte ha koll på om mössan sitter ordentligt eller om blöjan behöver bytas. Alvar tycker säkert det är lika härligt att ha en dag med mormor och morfar utan mamma och pappa som ska lägga sig i. Samtidigt saknar jag honom redan. Undrar vad han gör, om han har roligt. Saknar han mig? Ni förstår. 
Hur som helst ska vi försöka njuta av en dag bara jag och Jens. 
Många längtar efter att börja jobba just för att få vara bara vuxen, inte bara vara mamma. Jag känner inte den längtan ännu men en dag då och då är det härligt. Alvar var dessutom så uppspelt över att få en dag med mormor och morfar. Han älskar dem så mycket och jag tror kanske han kommer njuta mer idag än vad jag kommer. 

Nu åker vi precis in genom tullarna till Stockholm. Stockholm är en stad jag älskar på ett obeskrivligt sätt. En stad som gör mig lite extra lycklig. Jag kan spendera timmar vandrandes på Stockholms gator och älska varje sekund. Snart dags att parkera, dags att avsluta. Längtar efter frukosten vi snart ska äta. 
Hoppas er fredag blir härlig! 

Veckans brunchIdag var det dags för veckans brunch! Vi åkte därför till Bella på förmiddagen. Idag var det lite annorlunda än normalt. Mer matigt. Paj, tacos och äggmuffins, frukt och den obligatoriska islatten. 
Kan inte säga det nog ofta men vad lyxigt det är att ses varje vecka! Lyxigt att vara mammaledig i över huvud taget tycker jag. Jag får spendera dagarna med den lilla människan jag älskar mer än allt och jag får umgås och äta härliga bruncher. 
Livet hörni. Det är bra härligt! Känner mig både glad och tacksam över vad livet ger mig just nu! 

Eftersom det är torsdag idag tog vi helg. Imorgon ska Alvar vara hos mina föräldrar under dagen och jag och Jens ska iväg på en liten utflykt. Ser fram emot morgondagen, vi har mycket på schemat. Tur det bara är härliga saker!
Nu däremot väntar sängen!  Var till naprapaten idag och hon förbjöd mig att sova på magen, det som fungerar bäst för ryggen. Men lika bra att lyda. Beredd att testa allt just nu! 
God natt på er!