Ticket to heavenSedan jag fått barn är det mycket jag vill ha bästa möjliga av. Men det är väl så det är tänker jag. Eller? Som bilbarnstol, där duger bara den säkraste nog. Kosta vad det kosta vill. Den säkraste stolen är det enda alternativet. Ni förstår. Vissa saker vill jag helt enkelt ha det bästa av.  
 
Nu har vi under en tid funderat över overall till Alvar. Går man på förskola är rekommendationen att ha vattenpelare på minst 10.000. Jag har tänkt att Alvar inte behöver 10.000 som ändå inte ska gå på förskola ännu men sen börjar mitt dåliga samvete gnaga. Tänk om han blir kall och blöt med en på 5.000? Nu kan vi visserligen gå in om han skulle bli blöt men ändå, klart han ska ha en på 10.000!?

Något jag älskar är bäst-i-test. Det känns bra och tryggt. Så nu har vi hämtat ut Alvars nya overall från Ticket to heaven som fått utmärkelsen bäst-i-test gällande årets modeller! Med andra ord räknar jag med att denna overall är bra. Längtar nästan efter snön så vi får testa den ordentligt. Men det är ju ganska kallt ute nu så efter en veckas sjukdom får vi nog ut och testa den imorgon. Ni hittar overallerna här om ni skulle vara intresserade. 


Kommentarer
Postat av: Mamma

Vilken härlig färg på overallen, glad färg på annars så dystra vinterkläder😍
Ser mysig och skön ut!
Finns dom i mormorsdtorlekar också😘😘
❤️❤️

2015-11-16 @ 06:57:58
URL: http://coolbettan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: