Tankar om hemmet

 
 
 
 
 
 
 
Som ni vet har vi fixat och gjort om lite hemma under de senaste veckorna. Det är nästan klart men det finns små saker vi skulle vilja ha för att färdigställa det hela. 
Lampan från Eos skulle jag vilja ha i sovrummet men samtidigt har vi redan DIY från House Doctor som ska flyttas från vardagsrummet som skulle kunna fungera i sovrummet. Är däför lite kluven.
Glaslampan med mässing skulle passa fint i vår "korridor" som går från hallen till vårt sovrum. Vi har spotlights där men denna lampa tänker vi ändå skulle kunna passa fint där.
Till vardagsrummet vill vi ha nytt soffbort och hur snyggt är inte det i marmor och mässing? Vet dock inte hur bra det skulle passa med marmor med två små barn...
Kronan i mässing är beställd sedan länge. Den kommer förhoppningsvis nu innan jul och ska hänga i vadagsrummet. Vårt hem går ju i mycket vitt, mässing och en del grått. Tror den lampan blir kanon!
 
Visste ni att vi i stort sett bara har vita sängkläder? Jag och jens har två örngott i mullvadsgrå och ett grått lakan, annars är allt vitt! Ja även Alvars sängkläder. Jag gillar det fräscha med vita sängkläder, lite hotellkänsla över det. Men när jag ser denna bild från ellos kan jag inte låta bli att vilja införa lite färg på våra sängkläder. Vi får väl se om jag vågar eller om vi fortsätter med vitt som är väldigt safe. Våra nya sängbord kommer förhoppningsvis i veckan och jag tror sängkläder i dessa färger skulle göra sig bra tillsammans med dem. Ska vi våga?
 
Någon förresten som har förslag på mysiga plädar? Skulle vilja ha som den ovan men tycker det är svårt att hitta den perfekta. De ska vara stora och mjuka och inte sticka ut särskilt mycket.
 
Hur fina är för övrogt inte dessa adventljusstakar? Vår jul kommer precis som förra året att gå i guld/mässning, silvet och vitt. Enkelt och snyggt. Dessutom inköptes allt nytt förra året, bland annat över 300 kulor till vår gran så att byta färg finns inte på kartan. Vi har visserligen adventljusstakar men är verkligen sugen på någon av de två ovan.
 
Klicka på bilderna så kommer ni till diverse inköpsställe.
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: