Söndags-brunch


Idag var det våffel-brunch hos mina föräldrar. Brorsan som pluggar på universitetet var hemma över helgen och då får man passa på att ses. Barnen fick till sin stora lycka ett eget bord dukat för bara dem. Stolta som attan intog de sina platser och började mumsa på våfflor,fruktsallad med grädde och kokosflarn, bär, juice och mjölk. Alvar satt och berättade något för Enya, bjöd på vinbär för att sen nästan slåss om bären som fanns kvar. Så som barn gör. Det var hur som helst roligt att se de två äta tillsammans. Vi andra åt också våfflor och strax efter det kramade vi min bror hej då och åkte hem för att röja upp röran som sovrumsmålningen bidragit till. 
Äntligen ser det någorlunda ut i vårt hem. Lite saker som ska till tippen men det försvinner imorgon. Sovrummet är hur som helst i ordning och i veckan ska jag måla om två pallar som ska bli nattduksbord. Hoppas det blir bra! 

Det var den helgen det. Den gick i ett nafs! Veckan kommer nog även den rusa förbi och sen är det helg igen och då ska nästa rum målas. Ska bli så skönt när detta är över, när allt är klart och vi återigen har allt på sin plats. 

Imorgon ska jag se till att fota goodie bagsen från eventet så ni får se! Riktigt imponerande att Chatarina fick ihop så mycket fint! 
Hoppas er helg varit härlig! Sov gott! 


Kommentarer
Postat av: Mamma

Småkottarna var ju så duktiga❣
Skulle kanske låta dom välja vid måltider här, äta vid de stora bordet eller lilla bordet?
Vill bara inte att barnen ska känna sig utanför som jag gjorde då jag var liten. Barn plastades alltid vid eget bord, inte ett avsett för barn. Där satt jag blyg bland barn jag inte kände. Ofta hade barnen ihopskrapet av udda tallrikar, stora och små blandat, udda glas och bestick. Någon satt på en stol, någon på en kökspall, en annan på en sottpuff osv. Jag kände mig så långt borta från mina föräldrar som satt vid de andra vuxna, fullt upptagna med umgänget av de andra.
Igår såg jag att de inte kände sig utanför, allt var bara mycket spännande.
Så fina foton du tagit på kottarna😍
❤️❤️

2015-11-16 @ 06:55:15
URL: http://coolbettan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: