Ny vagn

 
Vi har sedan över ett år tillbaka redan en syskonvagn. Vi har använt den som singelvang och när lillebror kommer gör vi helt enkelt om den till syskonvagn. Vilket är toppen! Vi har tänkt att vi kommer att klara oss med den men sen insåg vi att vi kanske kommer vilja vara på olika platser med barnen ibland. Nu har inte Alvar alltid ett behov av att ha en vagn men om jag t.ex. ska iväg med lillebror och Jens vill ta en promenad med hundarna kommer en vagn till behövas. Vi har visserligen en fantastisk resesulky men den går inte att göra i snö. När vi kommit så långt i tankarna förstod vi att vi behövde en till vagn. En extravagn som är smidig, lätt och enkel men som fungerar i snö också. Dessutom är vår nuvarande vagn lite tung för mig med min smärta så en vagn som är robustare än sulkyn men lättare än huvudvagnen var en önskan. Därför har nu en ny vagn från lekmer fått flytta in i vår kära familj.
 
Den påminner om vår första vagn på många sätt och vis och den älskade vi men på denna kan man göra om sittdelen till liggdel i några enkla steg. Den kommer från Carena som jag upptäckt har ett brett utbud av vagnar med tillbehör, sängar och allt möjligt man kan behöva till en liten bebis. Är även sugen på en annan sak därifrån. En beside crib. Känns så smidigt med en säng som sitter ihop med ens egen. 
 
Åter till vagnen! Den är så himla lätt att lyfta och tar liten plats i bilen. Till det har vi även en ståbräda om vi t.ex. bara ska till affären och Alvar därför kan stå där en stund. Till detta även en åkpåse så Alvar eller lillebror kan åka varmt i vinter. Har bara testat vagnen kortare sträckor hittills eftersom jag inte kan gå så långt men den är helt otroligt lättstyrd och verkar toppen. Den är dessutom enormt prisvärd. Just nu kostar den 1995kr istället för 3995kr och finns här. Vet även att det går att köpa till en adapter som gör det möjligt att klicka fast babyskyddet på chassit vilket blir utmärkt nu när vi ändå ska byta babyskydd så det även passar stora vagnen. Åkpåsen är dessutom den nedsatt och kostar nu bara 299kr istället för 799kr och ni finner den här. Vad jag hittills känner om vagnen är att jag verkligen rekommenderar den om man är ute efter en smidig med robust vagn med mycket fjädring. Att den har rymlig varukorg och är vändbar så barnet kan sitta framåt är så klart även det ett plus. 
 
 
 


Kommentarer
Postat av: Mamma

Till och med en mormor förstod sig på finesserna. Med denna blir jag inte till ett skådespel på parkeringen när jag "slåss" med en vagn för stt fälla ihop den och få in den i backluckan.
Många gånger har jag tänkt: Jag ger upp! Jag knyter fast vagnen bak i bilen som ett släp och åker hem😂
Den är inte bara barnsäker utan mormorsäker också😘
❤️❤️

2015-11-11 @ 15:56:51
URL: http://coolbettan.se
Postat av: Marie

Hej! Vi kikar på lite alternativ till vagn nu när vår stora pojk ska få ett syskon. Har då även kikat på denna! När sitsen är utvecklad till liggkorg, är den väldigt lång då så er pojk har svårt att få plats på ståbrädan? :-) Vad har ni för ståbräda? Med vänlig hälsning, Marie

2015-12-17 @ 08:27:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: