Jacka

 
Hej!
 
Idag är det måndag och vi tar det väldigt lugnt idag efter helgen. Alvars farmor och ena faster har varit här på förmiddagen. Mycket uppskattat av Alvar och det var tårar när de var tvungna att åka. 
När Jens kommer hem  måste vi åka iväg och fixa lite saker, slänga kartonger, köpa lite saker till Alvars paketkalender, handla mat och sånt där man måste göra ibland. Det är den enda ansträning vi kommer göra idag. Eller nej, vi ska faktsikt rensa bland mina jackor också... Vidrigt göra. Men jag måste tydligen enligt min käre make. Visst kan jag hålla med om att det är på tiden men jag är så förtjust i jackor och jag vill inte göra mig av med några. Men visst kan jag också anse att det är onödigt att ha över 30 stycken.
På tal om jackor! Jackan ovan är Alvars nya jacka. Årets vinterjacka från Didrikson som sägs ha riktigt bra kläder. Hans regnställ därifrån fungerar utmärkat och vad jag har känt av denna jacka verkar den helt super! Tror den kommer värma bra i vinter samtidigt som den är okej att ha även vid "finare" tillfällen om det är riktigt kallt.
Alvar ville inte ta av sig den så det tar jag som att han tycker om den!
Råkade faktiskt se att den nu går att köpa för 647 kr istället för 899 kr vilket ändå är grymt. Här hittar ni den. Den är redan nedsatt och med koden CM10 kommer man ner ytterligare i pris och landar då på 647 kr. Nästan så jag har lust att köpa nästa års jacka på en gång. Tips till er som söker vinterjacka till ett bättre pris med andra ord.
Nu ska jag äta en sen lunch framför ett avsnitt Blacklist medan Alvar sover. Hoppas ni alla har en bra måndag.
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: