Instagram

Jag valde idag att ta bort en bild på instagram. En bild på den varma chokladen med polkagris. Jag insåg att den kunde uppfattas som likna/hämra en väns bild med tanke på ljussättningen. En stor miss av mig. Jag tänkte inte alls på det då jag tog bilden men när jag insåg det tog jag bort den. 
Det är så himla viktigt för mig att folk inte uppfattar att mina bilder tar efter någon annans. Nu var det inte med en tanke på den bilden jag tog min bild men då den kunde uppfattas som det tog jag bort den. 
Jag har själv utvecklat min stil, mitt sätt att fota och jag tycker det är så viktigt att det förblir så. Jag ser ofta många jag tycker tar fantastiska bilder med helt annan stil än jag själv men jag skulle aldrig någonsin vilja ta efter. Dels för att jag vet att det inte känns kul när folk försöker härma (det finns några tjejer på instagram som gör/gjort det och det känns ärligt inte kul) och dessutom är det väl roligare att ha sin personliga stil? Sitt egna sätt och inte någon annans? Det tycker i alla fall jag. Jag skulle inte vilja bli omtyckt för någon annans idéer eller fotostil. Därför tog jag bort bilden. Inget min vän bett mig om och vad jag förstod tog hon inte illa upp utan jag gjorde det i respekt för henne. Jag vill inte att varken min vän eller någon annan tror att jag försöker ta efter någon, särskilt inte en vän. 
Det här är hur jag känner. Jag tycker givetvis att det är okej att inspireras men till en viss gräns. Jag vill verkligen inte bli förknippad med ett annat konto, jag har mitt egna och värnar om det. Jag försöker verkligen komma på nya idéer och hålla mig till "mitt" och min stil.

Hur som helst ber jag om ursäkt om någon skulle känna att jag kopierat dens bild. Det har inte varit medvetet i så fall. 
Den aktuella bilden är i alla fall borttagen och det är väl tyvärr det enda jag kan göra i detta fall och samtidigt be om ursäkt. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: