Lyxig måndagsmiddag

Dagens middag bestod av detta. En lite lyxigare måndagsmiddag. Pannkakor och chokladmilkshake. På pannkakorna fick han glass, banan, hallon, marshmallows och hemkokad chokladsås. Jens åt åtminstone det. Alvar åt pannkakor med grädde och vanlig mjölk då han ju inte äter socker ännu och jag åt ingenting alls eftersom jag inte har någon matlust alls i kväll. 

Min mamma har varit här och lekt med Alvar och hjälpt oss med diverse saker så vi kunnat rensa en garderob, det gick förvånansvärt snabbt och jag ansåg mig nöjd som rensade bort 5 jackor, Jens däremot hade trott jag skulle ha ca 5 jackor kvar. Jag räknade dem inte men det är väl åtminstone 25 kvar. Garderoben har mycket mer plats nu och det var det viktiga! 

Jacka

 
Hej!
 
Idag är det måndag och vi tar det väldigt lugnt idag efter helgen. Alvars farmor och ena faster har varit här på förmiddagen. Mycket uppskattat av Alvar och det var tårar när de var tvungna att åka. 
När Jens kommer hem  måste vi åka iväg och fixa lite saker, slänga kartonger, köpa lite saker till Alvars paketkalender, handla mat och sånt där man måste göra ibland. Det är den enda ansträning vi kommer göra idag. Eller nej, vi ska faktsikt rensa bland mina jackor också... Vidrigt göra. Men jag måste tydligen enligt min käre make. Visst kan jag hålla med om att det är på tiden men jag är så förtjust i jackor och jag vill inte göra mig av med några. Men visst kan jag också anse att det är onödigt att ha över 30 stycken.
På tal om jackor! Jackan ovan är Alvars nya jacka. Årets vinterjacka från Didrikson som sägs ha riktigt bra kläder. Hans regnställ därifrån fungerar utmärkat och vad jag har känt av denna jacka verkar den helt super! Tror den kommer värma bra i vinter samtidigt som den är okej att ha även vid "finare" tillfällen om det är riktigt kallt.
Alvar ville inte ta av sig den så det tar jag som att han tycker om den!
Råkade faktiskt se att den nu går att köpa för 647 kr istället för 899 kr vilket ändå är grymt. Här hittar ni den. Den är redan nedsatt och med koden CM10 kommer man ner ytterligare i pris och landar då på 647 kr. Nästan så jag har lust att köpa nästa års jacka på en gång. Tips till er som söker vinterjacka till ett bättre pris med andra ord.
Nu ska jag äta en sen lunch framför ett avsnitt Blacklist medan Alvar sover. Hoppas ni alla har en bra måndag.
 

Instagram

Jag valde idag att ta bort en bild på instagram. En bild på den varma chokladen med polkagris. Jag insåg att den kunde uppfattas som likna/hämra en väns bild med tanke på ljussättningen. En stor miss av mig. Jag tänkte inte alls på det då jag tog bilden men när jag insåg det tog jag bort den. 
Det är så himla viktigt för mig att folk inte uppfattar att mina bilder tar efter någon annans. Nu var det inte med en tanke på den bilden jag tog min bild men då den kunde uppfattas som det tog jag bort den. 
Jag har själv utvecklat min stil, mitt sätt att fota och jag tycker det är så viktigt att det förblir så. Jag ser ofta många jag tycker tar fantastiska bilder med helt annan stil än jag själv men jag skulle aldrig någonsin vilja ta efter. Dels för att jag vet att det inte känns kul när folk försöker härma (det finns några tjejer på instagram som gör/gjort det och det känns ärligt inte kul) och dessutom är det väl roligare att ha sin personliga stil? Sitt egna sätt och inte någon annans? Det tycker i alla fall jag. Jag skulle inte vilja bli omtyckt för någon annans idéer eller fotostil. Därför tog jag bort bilden. Inget min vän bett mig om och vad jag förstod tog hon inte illa upp utan jag gjorde det i respekt för henne. Jag vill inte att varken min vän eller någon annan tror att jag försöker ta efter någon, särskilt inte en vän. 
Det här är hur jag känner. Jag tycker givetvis att det är okej att inspireras men till en viss gräns. Jag vill verkligen inte bli förknippad med ett annat konto, jag har mitt egna och värnar om det. Jag försöker verkligen komma på nya idéer och hålla mig till "mitt" och min stil.

Hur som helst ber jag om ursäkt om någon skulle känna att jag kopierat dens bild. Det har inte varit medvetet i så fall. 
Den aktuella bilden är i alla fall borttagen och det är väl tyvärr det enda jag kan göra i detta fall och samtidigt be om ursäkt.