MorsdagIdag skulle Jens fixa frukost på sängen till mig när det är Morsdag. Men Alvar vaknade med hög feber så han kröp ner med mig i sängen efter en ny alvedon. Simmig i blicken låg han bara på min arm och tittade ut i ingenstans. Så vi åt istället frukost i käket när Alvar orkade. Jag fick ett fantastiskt armband från Edblad i present. Härlig start på dagen! 

Dessvärre har ingen fått kontakt med min mamma sedan igår. Han borde varit framme i Pakistan vid midnatt vår tid men han har inte gått att nå. Han är heller inte inchekad på hotellet där han ska bo. Det känns lite oroligt. Mycket kan hända i Pakistan. Jag hoppas verkligen vi snart får kontakt med honom! 

Lördag


Idag har jag verkligen haft fullt upp! Först köra pappa till Arlanda och sen fixade jag brunch. Brorsan och hans sambo kom förbi, så härligt att få träffa dem och bjuda på brunch. Efter det har jag behövt fixa med en massa här hemma och sen kom Johan på middag. Alvar har dessutom 39.5 graders feber så han har krävt ganska mycket närhet idag. Stackarn. Tur vi är två som kan hjälpas åt. Jag har även hunnit baka till tårtan imorgon och sen fortsatt fixa här hemma. Nu svider ögonen så det är daga för sängen!