HelgenKänns som jag inte haft en lugn stund sedan förra veckan. I lördags hade vi kalas för Jens och sen middag med några vänner. Jens hade önskat ganska klassiska bakverk så det fick bli så. Hela fredagen befann jag mig därför i köket och bakade och på lördag morgon kl. 07 steg jag upp för bullbak. Jag avskyr att servera bullar som inte är precis nybakade så jag fick offra några timmars sömn. Sedan en trevlig middag och ett par flädermojito. På söndagen var vi på kalas hos min syster och hade sen en vän över på middag. 
Igår gjordes inte mycket. Jag tränade styrka på dagen och sprang på kvällen innan vi var barnvakt till min systerdotter. Och nu ligger jag nyvaken i sängen och måste gå och väcka Alvar för strax måste vi hämta upp hans mormor och morfar och köra dom till Arlanda. Dubai känns nog inte fel för dom just nu när det idag ligger snö på marken. 

TorsdagÄven idag åt vi våfflor. Men idag med sällskap av Bella och Noel. Efter vår lunch var vi upp till 4H-gården så killarna fick titta på djuren. Så nöjda och glada! Nu har vi nyss kollat på Sveriges mästerkock som vi missade igår och nu ska jag kasta mig i säng. God natt! 

Våffeldagen

Vi startade dagen med att åka till mina föräldrar en stund. Alvar älskar att vara där! Efter det hann vi med en frukost med en vän och sen kom min syster och lilla Enya på våffellunch. Vi lyckades få barnen att sova samtidigt vilket kändes lyxigt. En 8km lång promenad fick avsluta min dag och nu ska vi se ett avsnitt House of card. Härlig dag! Imorgon ska det bakas inför helgens kalas för Jens och kanske en tur in till Sthlm. Vi tar även helg som vanligt på torsdagar!