TisdagJag har inga nya bilder så jag bjuder på en gammal. Från Alvars dopdag. Kan inte förstå att det redan är över ett år sedan. 

Vi har haft två mycket lugna dagar. Igår var vi bara hemma för lite återhämtning efter öroninflammationen. Min bror kom över på fika och jag var till doktorn och fick konstaterat urinvägsinfektion. 
Idag har det också varit en lugn dag. Först frukost hos mamma och sen hem för lite lek i parken. Sen sov Alvar närmare 4h. Helt galet, ändå ville han sova vid 19 redan. Vi tog en kvällspromenad i solen hela familjen. Så skönt att solen äntligen börjat visa sig! 
Imorgon kommer Jessica och Frank hit och sen ska jag eventuellt ut och ta en drink med en eller ett par kompisar. Blir nog en härlig onsdag! 

Söndagen


Jag båda startade och avslutade söndagen med en PW på 45 minuter. Så skönt! Solen har lyst idag och jag dukade i vanlig ordning upp en brunch med pannkakor. Vi lyxade även till det med belgiska våfflor doppade i choklad på pinne. Detta intogs ute på terassen där vi sen har spenderat hela dagen drickandes iste för att svalka oss. Jag tror jag fått lite färg! Vi åt till och med vår middag ute vilket Alvar älskade!  Och på tal om min lilla skatt. Kolla vad gullig han är med alla sina gosedjur. Först satt han länge och myste i sin soffa med dem och sen tog han med sig 4 kaniner och satte sig i utesoffan och fortsatte att mysa. Han och hans kaniner. Gulligaste jag vet! 

Som ni hör har söndagen varit fantastisk! Och tänk att kvällspromenera i en shortsdress och kofta och det var för varmt. Är sommaren äntligen här nu?! 

Lördagen

Idag ville mina föräldrar låna Alvar spökar passade på att baka bullar. Kanel, vanilj och kardemumma. Så himla gott med kall mjölk till. Så det är egentligen der jag gjort. Stått i köket och bakat. Alvar kom hem vid 20-tiden och somnade bums. Dessvärre vaknade han efter någon timme med ont i örat så han skrek helt hysterisk fram tills nyss. Nu hoppas jag han sover gott och hela natten! 
Imorgon hoppas jag vi ska göra så lite som möjligt. Vill bara ha en mysdag med mina två killar!