Torsdag

Hur kan det helt plötsligt vara torsdag? Denna vecka har verkligen rusat fram! Idag har jag ätit lunch på stan med mamma och Alvar och sen julbakat inför söndag. Så skönt att vi tar helg på torsdagarna. Imorgon kommer bestå av en massa fix här hemma och på lördag ska vi iväg och umgås med Jens systrar. Ser mycket fram emot det, ska bli mysigt att få träffa dem och jag gissar att Alvar kommer bli jätteglad. På söndag har vi adventsbjudning här hemma, därav all bakning. Denna gång har jag åtminstone inte väntat till sista sekunden innan jag börjat med allt som ska göras så förhoppningsvis slipper jag stressa alltför mycket på söndag.

Hoppas ni kan läsa detta inlägg sen. Hållit på att somna kanske tio gånger... Risken finns att det blir lite virrigt, vilket spelar mig ganska bra just nu. Jag ska med andra ord sova nu, god natt! 


Kommentarer
Postat av: Mamma

Ja, jag och din syrra skrattade idag och sa att du är virrigare än vanligt när du är gravid;)
Jag fick direkt jag skulle till att kommentera här ännu ett bevis på detta då du ringer och säger: Ja, jag ringde för att jag skulle säga något men nu minns jag inte vad det var!:0)

2015-12-04 @ 21:38:40
URL: http://coolbettan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: