Söndag
Helgen har varit något mer kaotisk än vad jag hade räknat med. I fredags kväll åkte Jens ut på jobb här pga stormen och på lördagen for han några timmar söder ut. Gårdagen skulle spenderats med Jens syskon men istället behövde jag åka in till förlossningen och spenderade större delen av dagen där. Men middag hann jag och Alvar äta med ens systern åtminstone. Alltid något och Alvar var så glad över att träffa henne! 

Idag hade vi adventsbjudning på schemat. TACK OCH LOV var jag för första gången ute i lite god tid och hade faktiskt bakat allt förutom lussekatterna (som måste serveras dagsfärska) tidigare i veckan. Nu vart det ju lite körigt ändå men min räddare vart min käre mor! Hon kom imorse och hjälpte mig att fixa i hemmet och det är jag så tacksam över, annars hade jag behövt stressa ihjäl mig. Efter det fick Johan, Alvars gudfar, ta över som hade tagit fel på tid och kom 2h tidigt. Även han gjorde ett fantastisk jobb och jag är så tacksam över all den hjälp jag fått i helgen. Bjudningen vart hur som helst lyckad och ni ska få fler bilder imorgon. 

Jens ringde tidigare och är på väg hem. Han borde krya ner bredvid mig om 1-1,5h. Längtar! 
Hoppas ni alla haft en bra helg! 


Kommentarer
Postat av: Mamma

Tack själv du vackra dotter!
Det var så fint, vackert och mycket gott som du bjöd på😍
Fördelen kanske är att ha en mamma som näst intill själv aldrig fick hjälp när du och dina syskon var små och hade önskat sig det då och då. Att då lova sig själv att sina barn inte ska behöva känna så så ofta.
Det är ju också roligt att få vara delaktig och få hjälpa till!❤️❤️

2015-12-07 @ 07:49:54
URL: http://coolbettan.se
Postat av: angelicasvarld.com

Men så härligt det ser ut!! Så smarrigt och vackert!!

Psst - du glömmer väl inte att tävla i min julkalender, idag tävlar jag ut en valfri klocka från Daniel Wellington!!

2015-12-07 @ 18:41:40
URL: http://angelicasvarld.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: