OnsdagJag skrev ett inlägg häromdagen med det hade visst inte publicerats. Vilken osis! 
Borde uppdaterat om graviditeten idag men har som den senaste tiden haft fullt upp. Återkommer med magbild imorgon. 

Startade dagen med att förlänga mina ögonfransar. Det.är.så.himla.härligt. Verkligen värt att unna sig! Sen har dagen spenderats liggandes med förvärkar och en massa fix här hemma. Imorgon skulle vi firat nyår hos några vänner men då de tyvärr är sjuka blir vi hemma med lite sällskap. Så mat har inhandlats och middag har planerats. 
Efter imorgon tror jag det är slut på bjudningar. I alla fall av det seriösare slaget. Jag är för trött för det. Eller min kropp är. Jag älskar det men kroppen orkar inte mer nu. Ska bli skönt när helgerna passerat, återgå till det lugna. 
Fokus kommer då ligga på att ladda upp inför lillebrors ankomst. Hans BB-kläder är åtminstone tvättade och resten ska fixas nu när vardagen tar fart. Vi är snart i mål och det märks. Jag vill fixa allt ofärdigt NU! Har ett enormt behov av att få allt klart nu. Jag är ändå i vecka 35 så han kan nästan komma när som helst nu. Och på tal om vardag. Hur skönt är det inte med normal frukost/mellanmål igen? Julgodis är gott men bara den korta perioden. Nu välkomnar jag nya tider! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: