Jacka
 
Alltså hur fin är inte Alvar i sin nya jacka från Didriksons?! Den var så mycket finare på riktigt än jag först tänkt mig. Tycker absolut den fungerar även om vi ska iväg på kalas eller så. Den är inte för underklädd samtidigt som den inte är otymplig att ha utomhus. Bra att det är gott om reflexer också. Det är så himla viktigt. Både för barn och vuxna.
Alvar verkar älska sin jacka. Han vill oftast inte ta av sig den när han väl har den på sig. Den verkar hålla värmen väldigt bra också. Vi har testat den i lite olika väder och hittills har den stått emot alla väder. Nu har det inte varit en massa massa minus ute men han har och andra sidan ibland bara haft t-shirt på sig under och ändå varit varm och go efter en stund ute.
Och muddarna vid händerna är toppen. De sitter ordentligt så att vatar sitter fast där under utan att glida av stup i kvarten. Dessutom åker inte muddarna upp så hans stackars handleder behöver bli kalla. Den får toppenbetyg av oss med andra ord! För den som är snabb ligger den uppe här hos lekmer för ett kanonpris i 9h till. 549kr istället för 899kr. Alvar har storlek 90 och är ungefär 93 cm lång och väger 14-15kg.


Kommentarer
Postat av: angelicasvarld.com

Men så härliga bilder å den där jackan var ju så fin!!


ps - Du missar väl inte julkalendern inne på min blogg! Vinster för tiotusentals kronor!

2015-12-12 @ 10:50:36
URL: http://angelicasvarld.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: