Gravid vecka 31(30+0)
Vecka 31(30+0). Bebisen i magen beräknas väga 1600g vid början av veckan och 1740g vid veckans slut och är ca 40 cm lång. Som ni förstår känns det i magen att han blir större. Just nu händer det inte så mycket med honom där inne. Hans organ är nästan klara, lungorna mognar sist men annars är det bara lite tjockare han behöver bli. 

Han ligger ständigt och trycker mot lungorna vilket gör det lite tungt att andas. Ibland blir jag yr pga det men så får man helt enkelt försöka räta på sig lite eller trycka undan fötterna på honom en stund. Revbenen gillar han också... Livlig precis som alltid. Känner honom nästan hela tiden. Skönt tycker jag! 

Jag mår faktiskt lite (med betoning på lite) bättre gällande fogarna. Känns lite stabilare nu men jag vågar inte ropa hej ännu. Annars lite tröttare, det är tungt nu så det är klart man blir trött. Har även lite lågt järnvärde vilket bidrar till tröttheten. 
Längtar till om 12 dagar då vi har nästa ultraljud. Nummer 8 om jag inte missminner mig. Alltid skönt att se sin lilla där inne. 
Mer än så finns nog inte att säga om denna vecka. 


Kommentarer
Postat av: Anna

Härligt att du mår liiiite bättre! Himla fin bild! :)

Postat av: Maja

Vilken fantastiskt vacker bild! Bilder på gravidmagar är bland de vackraste motiven som finns!

2015-12-08 @ 12:22:01
Postat av: Maja

Vilken fantastiskt vacker bild! Bilder på gravidmagar är bland de vackraste motiven som finns!

2015-12-08 @ 12:22:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: