Frozen yoghurt till middag


Igår kväll var jag helt slut. Jag somnade i soffan och tänkte gå och sova för natten klockan 18. Men sen tänkte jag att det är tråkigt. Vi tar ändå helg på torsdagar. Jag slängde därför på mig kappan i ösregnet och åkte och köpte frozen yoghurt med tillbehör. Jag och Jens hade inte ätit middag och som vuxen får man äta vad man vill till middag. Resultatet är det ovan. Jens två strutar och jag en burk med froyo, banan, minimaränger, jordgubbar, grädde och choklad. 
Jag är ingen glassmänniska egentligen men froyo är så gott?! 

I vanligt tillstånd är jag en mycket mycket frusen människa. Vi snackar frysa kanske 80% av tiden även på sommaren. 
Just nu brinner mina fötter däremot mest hela tiden. Mina strumpor ligger avslitna i panik på golvet vart som helst i lägenheten. Vad passar bättre då än att kyla ner sig lite med en låda yollibox? Måste testa sen med kokossmak också. 

Det var torsdagsmiddsgen det! Idag är det fredag och vi åker precis in i Stockholm. Barnmorskebesök står på schemat och hela familjen är med. Sen väntas lite shopping. Fantastiskt mysigt! Hela helgen kommer bli fantastisk! Jag ska försöka uppdatera under helgens gång. Men bara det faktum att vi firar åtta år som par i helgen, ni hör, det kommer bli en toppenhelg! Hoppas er fredag blir bra! 


Kommentarer
Postat av: a n n i k a

Super mumsigt!

2015-12-18 @ 15:12:28
URL: http://blogofphoto.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: