MåndagSom ni nog redan vet vi det här laget älskar jag god mat. Idag är första dagen på Jens semestervecka och vi firade med en extra smarrig frukost. Jag var som ni ser sugen på alla sorters kolhydrater så det fick bli så. Matlsuten har varit sådär under helgen så idag tog jag igen det. 

Vi är förkylda alla tre så idag blir det en hemmadag. Ska åka och köpa lite nyttig frukt så vi kan få i oss extra vitaminer. 
Spenderade större delen av lördagen på Danderyd. Fick se bebisen ordentligt. Ett sött litet ansikte och ett fullt fungerande hjärta och två hjärnhalvor. Sedan vart jag flyttad till andra avdelningar för andra undersökningar. Men bara bebisen mår bra, vilket den gör, är jag glad. 

Lördag

Dagens frukost bestod av detta! 

Gårdagen vart inte alls som tänkt. Jens hoppade in extra på jobbet och jag behövde åka till akuten. Jag är så tacksam över att mina föräldrar aldrig någonsin tvekar på att hjälpa mig eller/och min man. De räddade oss igår!

På akuten tappades lappen om mig bort. Alla som kom efter mig fick gå före. Jag tänkte att de var värre sjuka och litade på sjukvårdens prioriteringar. När jag tillslut var ensam kvar i väntrummet frågade jag om jag hann springa och köpa något att äta då det gått 10h sedan jag sist åt. Då kom det fram att jag tappats bort. 

Idag väntas återbesök på akuten i Danderyd men innan det unnade jag och Jens oss en frukost i sängen, Jens har äntligen semester! 
Bebisen verkar åtminstone må bra. Det allra viktigaste. Hoppas ni alla har en härlig lördag! 

Fredag


Så här såg mitt och Alvars mellanmål ut igår. Smoothie med apelsinjuice, mango, banan och ananas. Och passionsfrukt till det. Massa nyttiga härliga vitaminer för att boozta både immunförsvar och för att ladda med vitaminer inför hösten. 

Alvar ligger och sover. Så otroligt tyst på morgonen innan han vaknar. Men jag har sällskap av bebisen i magen. Den rör sig för fullt där inne. Så häftigt nu när jag ser när den röra sig. Blir mer verkligt då!