Fruit

Vi försöker att äta mycket frukt här hemma. Alla vitaminer är bra för Alvar som behöver bygga upp sitt immunförsvar. Detta är det perfekta mellanmålet som man dessutom kan bära med sig om man ska iväg. En behållare full med skivad frukt. Blir inte enklare och fräschare! 

Torsdag

Titta vilken fantastisk kväll vädret bjöd på i söndags. Och titta på Alvar och Cookie. Att se dem tillsammans är ta mig tusan det finaste jag vet. Älskar när han gosar med hennes öra. Han har en kanin vars öra han alltid gosar med när han är trött eller ledsen men ibland tar han Cookies. 
Jag hoppas på lika fint väder idag! Just nu lyser solen i alla fall. Jag ligger i sängen och funderar på att gå upp och dricka kaffe i lugn och ro eller somna om tills Alvar vaknar. Lutar åt det första! 

Onsdag
Onsdagen försvann i ett rasande tempo. Jag har inte haft någon matlust alls med en smoothie och lite frukt fick jag i mig på eftermiddagen. 
Annars har min syster och Enya varit här för att fota Enya till hennes inbjudningskort eftersom hon snart fyller 1 år. Jag har haft en vän över på kaffe, Alvar har lekt med ballongerna som vart kvar efter jag fotat och hans gudfar var över på middag. Imorgon är det Valborg men vi har inga större planer. Jag behöver baka inför mitt kalas på lördag. Det ryktas om att någon fyller 25 år då nämligen. Hjälp!