Torsdag

Idag stod lunch med Sebastian inne i Sthlm på schemat. Så i förmiddags packade jag och Alvar in oss i bilen och begav oss till söder för att möta upp honom. Efter en väldigt trevlig lunch åkte jag och Alvar till city för lite shopping. Hittade både ljus och te inne på NK och en klänning från Mango. Samt en present till J. Snart fars dag!
När vi kommit hem igen packade vi nästan genast in oss i bilen igen men med pappan denna gång och åkte till Uppsala för en snabb och effektiv tur på IKEA. Bra dag! Älskar att vara mammaledig!  

David Ehrenstråhle

Vi bodde bara i vår förra lägenhet i en månad innan vi fick veta att jag var gravid. Vi visste därför att vi skulle behöva flytta inom en ganska snar framtid och vi gjorde därför ingen större anstäning med inredningen så när vi flyttade ut 15 månader senare fanns inte ett skruvhål i väggen. 
 
Nu ska vi däremot ha tavlor och igår fick jag hem tre stycken. Två är från David Ehrenstråhle. Jag älskar dem!
 
 
 
 
Så här ser de ut. Bilder lånade från myguideto.se
 
 
 
 
 

Börjar blogga

Hej!
 
Jag ska försöka för typ 100:e gången att skriva en blogg. Jag gjorde det en del under graviditeten men inte alls så ofta som jag önskat och det är något jag kan ångra så här i efterhand. Det hade varit kul att gå tillbaka för att se hur jag tänkte och kände då. 
Nu är min son, Alvar, 11 månader och jag önskar att jag hade bloggat sen han föddes. Tyvärr har jag inte tagit mig tiden. Så jag startar väl nu då. 
Och det är väl det bloggen kommer att handla om. Mitt liv som mamma. Min vardag med min son Alvar och min man J. 
Kanske kommer det även att bli en en del inredning då det är det jag spenderar mest tid på just nu efter min familj. Vi har sen i augusti 2013 väntat på att få flytta in till vår nya lägenhet och i december är det dags. Då är den äntligen färdig och vi får flytta in. Jag har planerat vår inredning i över ett års tid och har funnit det mycket roande. Vi får se om intresset håller sig kvar när vi väl flyttat. Jag hoppas det!