1-årskalas
Helgen har varit full av kalas. Jag har bakat och bakat och känner mig ganska nöjd över resultatet. Elefanten var jag ibland nära att kasta in i väggen. Alvar verkade i alla fall nöjd över kalasen och det är det viktiga! Om någon vecka väntas ännu ett kalas för honom. Vi hade inte plats för alla på en gång. 

Alvar 1 årFör ett år sedan sken solen över Stockholm. För ett år sedan befann vi oss på BB Stockholm. Våning 9 med utsikt över stan. Vi spenderade långa stunder ståendes vid fönstret. Pratade om den lilla som om bara timmar skulle vara hos oss. Det vart kväll och utsikten var så vacker. Ett upplyst Globen och en upplyst stad. Sedan, klockan 20:01, förvandlades denna dag till den vackraste av alla dagar. 28 november 2013 klockan 20:01 föddes Han. Vår Alvar. 
Nu har ett år gått. I ett helt år har vi haft glädjen att få ha Dig i våra liv. Vilket år! Så mycket glädje, så mycket lycka och så mycket oro. Allt på grund av kärleken till dig Alvar. Vi har aldrig varit stoltare och vi har aldrig varit lyckligare. Vi har framförallt aldrig älskat mer än vad vi älskar Dig.

Grattis på din 1-årsdag Alvar! 
Mamma och Pappa älskar Dig. 

Joe & the juice

Igår var det söndag och efter några timmars rensande inför flytten åkte vi in till Täby Centrum jag och min familj. Det vart shopping till nya hemmet och till Alvar. Det är oftast sådant vi shoppar numer. Vi åkte sedan hem till Alvars gudfar och åt middag. Perfekt söndag! 
Idag har jag spenderat dagen med lek och när Alvar har sovit har jag passat på att planera inför Alvars kalas samt adventsbjudningen vi har fjärde advent. Kommer bli så bra!